+31 (0)6 20 88 15 46 alexandra@chapeaucoachingplus.nl

Chapeau

Down to Earth

21-04-2017 Blog & Inspiraties

Wat een waardevolle docu zag ik afgelopen week samen met een dierbare vriendin uit mijn jeugd (over de kracht van verbinding en verbindingen).

Down to Earth is de titel van deze docu.

Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving leefden Renate Heinen en Rolf Winters met hun drie kinderen vier jaar in Noord Amerika samen met een indianenstam. We maken in de docu kennis met de Whisdom Keepers (wijze volksstammen). De film voert de kijker van de oevers van Lake Superior in Michigan tot het hart van de Amazone en van het Australische achterland tot de Kalahari woestijn en van de Andes tot aan de binnenlanden van India. Echt geniaal. Reeds 120.000 bezoekers waren ons voor. De documentaire dateert uit oktober 2016.

Ik kan het iedereen warm aanbevelen!

Anders kijken? Maak een afspraak of neem contact op...

Contact Afspraak maken

Coaching

Verruim je blik, verander van perspectief: dit is de route naar voortdurende groei voor mens, manager en organisatie. CHAPEAU CoachingPlus houdt je scherp, flexibel en creatief.

Systemisch werken

Door 'systemisch werk' ontdek je de knopen in jezelf, vaak verbonden met je opvoeding en gezin van herkomst: ik- en mijn ikken'. Systemisch werk maakt zichtbaar.

Kinderen

Ieder kind is uniek en hoort te stralen. Kinderen van deze tijd staan voor grote uitdagingen en dragen veel kwaliteiten in zich. De kunst is deze te (laten) vieren.

Verbinden

Door anders te (net)werken, creëer je nieuwe kansen. CHAPEAU verbindt ziel met zakelijkheid, onder meer voor Flexian Organisatieadvies te Venray.

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.