+31 (0)6 20 88 15 46 alexandra@chapeaucoachingplus.nl

Netwerken

Chapeau

Aandacht

CONTACT

(Net)Werken & Verbinden

Door anders te (net)werken, creëer je nieuwe kansen. Dat is ook het motto van CHAPEAU CoachingPlus als het gaat om verbinden. Zij geeft hieraan mede uitdrukking op verschillende manieren:

  • als moderator bij (net)werkbijeenkomsten;
  • als Sidekick bij Flexian Organisatieadvies
  • en als bevlogen coach en medemens, door wanneer mogelijk mens en bedrijvigheid te koppelen

 

Slot Doddedael in Ewijk

Slot Doddedael in Ewijk, één van de pleisterplaatsen waar (net)werken een must is.

Quote
Voor het eerst heb ik een netwerkbijeenkomst bezocht, waarbij ik het gevoel kreeg: wat goed dat ik hierbij ben geweest. Volgens mij schuilt het geheim in de opzet: deze zorgt ervoor dat iedereen haar/zijn verhaal kan doen en zowel ideeën als contacten aangereikt krijgt, waardoor je kunt groeien als ondernemer/manager. Het werkt bovendien echt verbindend. Aan alleen al de eerste bijeenkomst in de fraaie nostalgische Tabaksschuur in Amerongen heb ik diverse ingangen te danken voor mijn boek en andere bedrijvigheden. Heerlijk ook om met de andere aanwezigen mee te denken. Petje af voor moderator Alexandra, die een ontspannen en warme sfeer neerzette. Smaakt naar meer!
Korine van Veldhuijsen, tekstschrijver, spreker, schrijfcoach, auteur Hoe overleef ik mijn dood?

 

CHAPEAU CoachingPlus HBL Diner

Organiseren in organisaties?

Nieuw: In-company netwerken, op de werkvloer? Op aanvraag en in overleg mail ik je graag een efficiënt en effectief voorstel toe.

Informatie: bel met Alexandra Giesberts: 06 20 88 15 46. Of stuur een mail via het contactformulier, met de 1e wensen.

Anders kijken? Maak een afspraak of neem contact op...

Contact Afspraak maken

Coaching

Verruim je blik, verander van perspectief: dit is de route naar voortdurende groei voor mens, manager en organisatie. CHAPEAU CoachingPlus houdt je scherp, flexibel en creatief.

Systemisch werken

Door 'systemisch werk' ontdek je de knopen in jezelf, vaak verbonden met je opvoeding en gezin van herkomst: ik- en mijn ikken'. Systemisch werk maakt zichtbaar.

Kinderen

Ieder kind is uniek en hoort te stralen. Kinderen van deze tijd staan voor grote uitdagingen en dragen veel kwaliteiten in zich. De kunst is deze te (laten) vieren.

Verbinden

Door anders te (net)werken, creëer je nieuwe kansen. CHAPEAU verbindt ziel met zakelijkheid, onder meer voor Flexian Organisatieadvies te Venray.

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.