+31 (0)6 20 88 15 46 alexandra@chapeaucoachingplus.nl

Alexandra Giesberts

Chapeau

Enchanté ~ aangenaam

CONTACT

Over Alexandra & CHAPEAU CoachingPlus

Enchanté ~ aangenaam.
Laten we beginnen bij de drijfveer van vrijdenker Alexandra Giesbert (26.11.1961): mensen en organisaties anders laten kijken naar de werkelijkheid oftewel hun blikveld vergroten door eerst naar binnen te keren en van daaruit de wereld te begroeten. Waarom? Omdat je zo in het hart van je wezen komt, voorbij het ratio, daar waar groei begint en bevlogenheid haar oorsprong vindt.

Haar hoeden oftewel hoed-anigheid
Alexandra combineert en scherp oog met een scherp oor, ook voor wat niet gezegd wordt. Haar houding is uitdagend, prikkelend, integer en kritisch. Ze heeft een grote verscheidenheid aan opleidingen en studies gevolgd en werkt vanuit een brede ervaring. Dit stelt haar in staat haar sterke analytische vermogen te verbinden met een heldere waarneming. Hierdoor ziet ze al snel mogelijkheden en kansen voor persoonlijke en organisatorische groei en een ander resultaat.

Daadwerkelijk Kijken

Daadwerkelijk Kijken

Hier draait het om: authenticiteit.
De trajecten die zij begeleidt, draaien om authenticiteit, om het durven ont-moeten van jezelf. Graag leeft zij -type Carpe Diem- voor dat ook plezier bij dit proces hoort, want wat is er nu mooier dan meer in verbinding met jezelf te staan? Dan niet alleen je minnen beter te kennen, maar juist ook je fraaie kwaliteiten uitbundiger te vieren? En zijn we hier bovendien niet allemaal om te leren? Alexandra’s ontwikkeling heeft niet alleen gestalte gekregen in bovenstaande werk- en leersituaties, tevens door een diepgaand persoonlijk proces. Hierdoor heeft ze ingezien dat je vaak eerst ‘moet zijn wie je niet bent’, voordat je kunt worden wie je bent.

Alexandra is gecertificeerd coach, inspirator, creator, systeemcoach (organisatie-loopbaan- en familieopstellingen.) Daarnaast volgens derden te typeren als een bevlogen, intuïtieve, sportieve en empathische vrouw, beelddenker en bruggenbouwer: tussen mensen, mens en organisatie en ziel en zakelijkheid.

CHAPEAU als metafoor
Welke verborgen talenten leven er onder jouw hoed? Welke petten mag jij met een vrolijke en ferme zwaai loslaten? De naam CHAPEAU CoachingPlus refereert hieraan en is dan ook zorgvuldig gekozen.

Welke hoed past jou?

Welke hoed past jou?

Wees welkom bij Alexandra als je wilt onderzoeken welke hoed jou (niet langer) past. Aarzel niet om vrijblijvend kennis te komen maken en te ervaren welke nieuwe kansen het kijken biedt.

Anders kijken? Maak een afspraak of neem contact op...

Contact Afspraak maken

Coaching

Verruim je blik, verander van perspectief: dit is de route naar voortdurende groei voor mens, manager en organisatie. CHAPEAU CoachingPlus houdt je scherp, flexibel en creatief.

Systemisch werken

Door 'systemisch werk' ontdek je de knopen in jezelf, vaak verbonden met je opvoeding en gezin van herkomst: ik- en mijn ikken'. Systemisch werk maakt zichtbaar.

Kinderen

Ieder kind is uniek en hoort te stralen. Kinderen van deze tijd staan voor grote uitdagingen en dragen veel kwaliteiten in zich. De kunst is deze te (laten) vieren.

Verbinden

Door anders te (net)werken, creëer je nieuwe kansen. CHAPEAU verbindt ziel met zakelijkheid, onder meer voor Flexian Organisatieadvies te Venray.

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.