+31 (0)6 20 88 15 46 alexandra@chapeaucoachingplus.nl

Opdrachtgevers

Chapeau

Partners

CONTACT

Voor Wie & Partners

OPDRACHTGEVERS
CHAPEAU CoachingPlus heeft advies, trainingen e/o coachtrajecten uitgevoerd met individuen en bij organisaties in diverse branches:
Profit- en non profitorganisaties / Zakelijke dienstverlening
Advieswereld / Bouw / Makelaardij / W&S / OrganisatieAdvies / Executive search
Transport / Defensie / Scheepvaart /Evenementen- en reisbranche
Golfbanen & hotellerie / Banken-en verzekeraars / Gemeenten
Gezondheidscentra- en zorg / Scholen / Wegenbouw etcetera.

Hoezo verbindingen...

Hoezo verbindingen…

PARTNERS

www.amigunan.com
Arrive as Guest, leave as Friends. Micro appartementen resort, centraal gelegen met tropische tuin, in rustige omgeving. Bij Amigunan hebben ze Gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Eigenaar, ondernemer Eldon de Jongh wijst een ieder graag de weg. Bij Amigunan kun je maar liefst met 13 personen terecht. Dus wees op tijd als je met collega’s dit avontuur aan wilt gaan.

www.herikrail.com
Interesse in participatie? Of samenwerkingsverbanden op railvervoer? Neem vandaag nog contact op met Gerard Jan van den Herik. De ondernemer die richting geeft aan zijn dromen.

www.vanbonnie.nl
‘Bonnie verbeeldt (tekent, illustreert, schildert) om jouw sfeer en beleving te versterken.’ Bonnie is de creator van alle tekeningen in deze website. ‘Zeg het met een ‘VanBonnie.’

www.east4fresh.nl
Ontmoet rasonderneemSTER Helien Verhagen. De im-en export-vrouw die weet hoe te dealen in de markt van authentieke Aziatische groenten en fruit. Niets is haar te gek. Echte Vakvrouw.

www.echeloncreations.nl
Wil je je zichtbaarheid vergroten? Creatieve communicatie die echt voor je spreekt en iets zegt over wie jij of je bedrijf bent? Schroom dan niet om contact op te nemen met creatieve duizendpoot Arnd-Jan Blok.

www.bijzondereverhalen.nl
Korine van Veldhuijsen is een bevlogen journaliste en schrijfster van Bijzondere Verhalen. Korine haar grote kracht is dat ze schrijft voor-en met mensen. In haar boek ‘Hoe overleef ik mijn dood? Neemt Korine ons mee in een 17 tal persoonlijke interviews en portretten van stuk voor stuk mooi mensen.

Anders kijken? Maak een afspraak of neem contact op...

Contact Afspraak maken

Coaching

Verruim je blik, verander van perspectief: dit is de route naar voortdurende groei voor mens, manager en organisatie. CHAPEAU CoachingPlus houdt je scherp, flexibel en creatief.

Systemisch werken

Door 'systemisch werk' ontdek je de knopen in jezelf, vaak verbonden met je opvoeding en gezin van herkomst: ik- en mijn ikken'. Systemisch werk maakt zichtbaar.

Kinderen

Ieder kind is uniek en hoort te stralen. Kinderen van deze tijd staan voor grote uitdagingen en dragen veel kwaliteiten in zich. De kunst is deze te (laten) vieren.

Verbinden

Door anders te (net)werken, creëer je nieuwe kansen. CHAPEAU verbindt ziel met zakelijkheid, onder meer voor Flexian Organisatieadvies te Venray.

Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.