+31 (0)6 20 88 15 46 alexandra@chapeaucoachingplus.nl

Opdrachtgevers

Chapeau

Partners

CONTACT

Voor Wie & Partners

OPDRACHTGEVERS
CHAPEAU CoachingPlus heeft advies, trainingen e/o coachtrajecten uitgevoerd met individuen en bij organisaties in diverse branches:
Profit- en non profitorganisaties / Zakelijke dienstverlening
Advieswereld / Bouw / Makelaardij / W&S / OrganisatieAdvies / Executive search
Transport / Defensie / Scheepvaart /Evenementen- en reisbranche
Golfbanen & hotellerie / Banken-en verzekeraars / Gemeenten
Gezondheidscentra- en zorg / Scholen / Wegenbouw etcetera.

Hoezo verbindingen...

Hoezo verbindingen…

PARTNERS

www.amigunan.com
Arrive as Guest, leave as Friends. Micro appartementen resort, centraal gelegen met tropische tuin, in rustige omgeving. Bij Amigunan hebben ze Gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Eigenaar, ondernemer Eldon de Jongh wijst een ieder graag de weg. Bij Amigunan kun je maar liefst met 13 personen terecht. Dus wees op tijd als je met collega’s dit avontuur aan wilt gaan.

 

www.dushihuis.nl

“Er is maar één wereld en dat is de wereld die wij zelf creën…” Een Dushi Huis biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18+jaar, die niet meer thuis kunnen wonen een langdurige, veilige woonplek volgens de innovatieve Dushi-methode. Donaties in welke vorm ook, zijn meer dan welkom. Op dit moment sparen we voor: vernieuwing van een aantal kinderkamers; vakanties; studies van 18 jarigen; trampolines etc. Samen maken we het verschil. Voor informatie voor donatie bel met team Marjolein Kalkers via +31 654 347 360 of Alexandra Giesberts.

http://www.frecious.bio
Het gezondste sap van Nederland! Elke dag 500 gram groente eten, is de basis mét het gebruik van Frecious maak je het verschil. Geschroefperst en het meest voedingsrijpe sap wat er bestaat. Neem de proef op de som en ervaar en beleef wat een detoxkuur van 3 of 5 dagen met je doet. Als gebruiker zeg ik volmondig JA. Deze vorm van detox geeft je letterlijk vleugels. Gebruik tot 31.12.2020 de volgende code CHAPEAUPLUS en je ontvangt direct 15 euro korting op je 1e bestelling.

www.east4fresh.nl
Ontmoet rasonderneemSTER Helien Verhagen. De im-en export-vrouw die weet hoe te dealen in de markt van authentieke Aziatische groenten en fruit. Niets is haar te gek. Echte Vakvrouw.


www.echeloncreations.nl
Wil je je zichtbaarheid vergroten? Creatieve communicatie die echt voor je spreekt en iets zegt over wie jij of je bedrijf bent? Schroom dan niet om contact op te nemen met creatieve duizendpoot Arnd-Jan Blok.

A.la.Floor
instagram: a.la.floor & bestellen via floor-veenendaal@live.nl & +316 204 799 64. Ontmoet Floor Veenendaal, de taartenbakster in Veenendaal. Neem een kijkje op haar instagram en Say Yes to the cake!

Anders kijken? Maak een afspraak of neem contact op...

Contact Afspraak maken

Coaching

Verruim je blik, verander van perspectief: dit is de route naar voortdurende groei voor mens, manager en organisatie. CHAPEAU CoachingPlus houdt je scherp, flexibel en creatief.

Systemisch werken

Door 'systemisch werk' ontdek je de knopen in jezelf, vaak verbonden met je opvoeding en gezin van herkomst: ik- en mijn ikken'. Systemisch werk maakt zichtbaar.

Kinderen

Ieder kind is uniek en hoort te stralen. Kinderen van deze tijd staan voor grote uitdagingen en dragen veel kwaliteiten in zich. De kunst is deze te (laten) vieren.

Verbinden

Door anders te (net)werken, creëer je nieuwe kansen. CHAPEAU verbindt ziel met zakelijkheid, onder meer voor Flexian Organisatieadvies te Venray.

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.