+31 (0)6 20 88 15 46 alexandra@chapeaucoachingplus.nl

Privacybeleid

Ons privacybeleid

01-06-2018 Blog & Inspiraties

Beste lezende ogen,

We hebben de Privacyverklaring van CHAPEAU CoachingPlus bijgewerkt om de bescherming van je privacyrechten nog beter uit te leggen. Deze wijzigingen zijn in lijn met de nieuwe normen van de Europese wet met betrekking tot gegevensbescherming, bekend als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Net als voorheen, kun je er ook straks op rekenen dat je gegevens bij CHAPEAU CoachingPlus altijd veilig zijn.

De AVG is een feit vanaf 25 mei 2018 en verduidelijkt de privacyrechten van iedere CHAPEAU CoachingPlus gebruiker. Wij hechten veel waarde aan privacy en communicatie en willen er dan ook voor zorgen dat onze gebruikers op de hoogte zijn van dit onderwerp. Lees hier voor de bijgewerkte Privacyverklaring van CHAPEAU CoachingPlus.

Vrolijke groet, Alexandra Giesberts & CHAPEAU CoachingPlus

Anders kijken? Maak een afspraak of neem contact op...

Contact Afspraak maken

Coaching

Verruim je blik, verander van perspectief: dit is de route naar voortdurende groei voor mens, manager en organisatie. CHAPEAU CoachingPlus houdt je scherp, flexibel en creatief.

Systemisch werken

Door 'systemisch werk' ontdek je de knopen in jezelf, vaak verbonden met je opvoeding en gezin van herkomst: ik- en mijn ikken'. Systemisch werk maakt zichtbaar.

Kinderen

Ieder kind is uniek en hoort te stralen. Kinderen van deze tijd staan voor grote uitdagingen en dragen veel kwaliteiten in zich. De kunst is deze te (laten) vieren.

Verbinden

Door anders te (net)werken, creëer je nieuwe kansen. CHAPEAU verbindt ziel met zakelijkheid, onder meer voor Flexian Organisatieadvies te Venray.

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.